Vuokraa vene / AMT 210 DC


AMT 210 DC VM. 2019
 on todellinen uuden aallon Day Cruiser, joka lumoaa käyttäjänsä laadukkuudellaan, näyttävyydellään ja etenkin upeilla ajo-ominaisuuksillaan. Veneessä on avara ja viihtyisä keulakajuutta, joka kutsuu viettämään kyydissä pidempiäkin aikoja. Taka-avotila on tilava, ja muhkealla U-sohvalla viettää mieluisasti lämpimiä kesäpäiviä aaltojen liplatuksesta nauttien. 

Erittäin kattava varustelu johon kuuluu mm.  9” Raymarine Axiom -navipaketin, trimmitasot, vetolaatikkojääkaappi, tupla-akkujärjestelmä, neljän kaiuttimen bluetooth-audiojärjestelmä, Dryfeel-tyynysarjan ja peräkuomun lisäksi mm. keulan kansiluukku, säilytystilojen kiinteät Abloy-lukot, hydrauliohjaus, ankkuri, lepuuttajat köysineen, uimatikkaat, kiinnitysköydet, kuljettajan ja matkustajan tuulilasinpyyhkimet sekä erillinen varapolttoainesäiliö. Varusteisiin kuuluvat myös kaikki pakolliset varusteet, pelastusliivit yms!

Rekisteröity seitsemälle hengelle ja neljälle hengelle löytyy myös makuupaikat.

Moottorina tehokas mutta samalla hiljainen ja taloudellinen Hondan 200 hevosvoimainen nelitahtimoottori. Tällä paketilla veneen huippunopeus nousee jopa 45 solmuun, joten matka taittuu tarvittaessa ripeästikin. 

Matka-ajossa n. 25 solmua, kulutus noin. 25 litraa / tunti.

 

Vuokraushinnasto:

VRK 299 €

PE - SU 699 €

Viikko 1299 €

 

Vuokrausajat:

VUOROKAUSI aamu 9.00 - aamu 8.00

PE - SU perjantai aamu 9.00 - maanantai aamu 8.00